Een B.V.?
Dat is toch niet nodig?

Uw team

Notariaat Strijen is een compact notariskantoor en dat heeft zo zijn voordelen. We werken met z’n vieren en dat is precies genoeg om de sfeer informeel en persoonlijk te houden. Tegelijkertijd zijn we groot genoeg om met échte specialisten te werken. Onze afzonderlijke medewerkers hebben allemaal hun eigen vakgebied. Samen kunnen we u in vrijwel alle situaties van dienst zijn. Zo bent u bij Notariaat Strijen verzekerd van het allerbeste advies in een buitengewoon ontspannen sfeer en aangename omgeving.

Mr. Remco van der Kuijp

Notaris

Remco van der Kuijp heeft notarieel recht en fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Na zijn studies wist hij één ding zeker: notariële dienstverlening moet moderner, duidelijker en vriendelijker. Hij begon zijn carrière bij grote notariskantoren in Rotterdam en Brielle. In Strijen kan hij zijn visie op het notarisvak naar hartelust uitdragen. Hij houdt zich met name bezig met notarieel ondernemingsrecht (waaronder bedrijfsopvolging), familierecht en estate-planning.

Jan Flach

Klerk onroerend goed

Jan Flach is sinds 1978 actief in het notariaat en kent de regels en richtlijnen van onroerend goed transacties als geen ander. Hij heeft de Agrarische Specialisten opleiding afgerond en is lid van de VASN. Hij begeleidt u met plezier bij de aan- of verkoop van uw woning, appartement, bedrijfspand of (landbouw)grond. Juist wanneer er bijzonderheden zijn, is Jan op zijn sterkst. Erfdienstbaarheden? Een bijzondere financiering? Jan regelt alles voor u.

Adria Teuns

Notarieel medewerker

Adria werkt al ruim dertig jaar in het notariaat en heeft in die tijd alle mogelijke zaken behandeld. Ze heeft zich met name ontwikkeld in het ondernemingsrecht en het personen- en familierecht. Op deze terreinen is zij u bijzonder graag van dienst. Ze is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, maar op maandag is ze ook regelmatig vrij.

Wendy de Klerk-Kreeft

Senior notarieel secretaresse

Met zo’n achternaam moet je bijna wel in het notariaat terecht komen. Wendy werkt niet als klerk bij ons, wel als uw eerste aanspreekpunt. Ze staat u te woord, maakt afspraken en ontvangt u hartelijk bij een bezoek. Ze kan ook uw handtekening legaliseren en zorgt voor de nodige administratieve ondersteuning.

Angelique Snijders-Nieuwenhuizen

Klerk onroerend goed

Voorheen was Angelique werkzaam bij de Rabobank en nu bij ons. Ze heeft zich vol overgave gestort op alle notariële zaken, maar vooral op het vastgoed. Dat gaat haar heel goed af. Zo goed dat de vastgoedtransacties weinig geheimen meer voor haar hebben. Van maandag tot donderdag staat ze voor u klaar. Haar eigen familie heeft recht op de vrijdag.