Een testament? 
Dat komt later wel!

U en uw gezin

Een huwelijksaanzoek, in verwachting, eindelijk met pensioen... sommige hoogtepunten zou u het liefst met de hele wereld willen delen. Bespreek ze in ieder geval met ons. Notariaat Strijen is gespecialiseerd in personen- en familierecht. Wij zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan, wanneer een hoogtepunt onverhoopt omslaat in een dieptepunt.

Nu gratis ‘Testamentcheck’!

Het is verstandig uw testament zo nu en dan eens tegen het licht te houden. Misschien zijn er belangrijke dingen veranderd in uw leven of heeft u nu mogelijkheden die er voorheen niet waren. Tijdens de gratis Testamentcheck bespreken we alles met u en maken uw testament desgewenst weer helemaal bij de tijd.

Waar kunnen we u zoal bij helpen?

  • Samenwonen: in een samenlevingscontract precies vastleggen welke spullen van wie zijn en hoe het bijvoorbeeld zit met het spaargeld dat u opbouwt.
  • Trouwen/geregistreerd partnerschap: in de ‘huwelijkse voorwaarden’ of ‘partnerschapsvoorwaarden’ alles regelen zoals u dat wenst en niet zoals het standaard in de wet is geregeld.
  • Kinderen: een bewuste keuze maken over zaken als ouderlijk gezag, voogdij, bewindvoering en erkenning van uw kind.
  • Estate-planning: een totaalplan om uw vermogen zo financieel en fiscaal aantrekkelijk mogelijk over te hevelen of te schenken.
  • Testament: ervoor zorgen dat de mensen die u het meest dierbaar zijn, goed verzorgd achterblijven.
Bekijk ook de andere 3 gebieden